Halvat Pikavipit

Vipit

Feb 16
vipit

Pikavippien korot ovat halpoja ja maksuajat joustavia. Useassa pikavipissä maksat ainoastaan lainasumman ja laina-ehdoissa kerrotun koron takaisin, ilman erillisiä järjestelypalkkioita tai muita lainanhoitokuluja. Toisin sanoen pikavippi on nopea, joustava, helppo ja luotettava palvelu, joka tarjoaa sinulle käyttöönsä halpaa lainaa siihen mihin ikinä sinun tarvitseekaan rahaa käyttää. Pidemmällä maksuajalla olevat pikavipit ovat etenkin todella suosittuja, sillä sinun ei tarvitse maksaa silloin koko lainasummaa kerralla takaisin.

Pikavipistä hakemasi lainasumma voidaan jaksottaa useampaan erään, jolloin sinulle jää rahaa muuhunkin käyttöön. Oletko löytänyt esimerkiksi hyvän tarjoustuotteen tai vaikkapa halvan auton, jonka haluaisit hankkia? Pikavippi on oivallinen apuväline pieneen ja keskisuureen rahantarpeeseen. Halvat pikavipit löydät vertailemalla pikavippejä keskenään pikavippivertailuissa. Vertailuista löydät pikavipeistä tietoa lainasummittain, takaisinmaksuajoittain sekä myös muut hyödylliset tiedot pikavipeistä, kuten korot sekä lainaehdot. Voit valita siis sinulle itsellesi sopivimman, oikean suuruisen sekä halvan pikavipin.

Halvat pikavipit ovat suosittuja kaiken ikäisten keskuudessa, sillä opiskelijoista eläkeläisiin, työttömistä työntekijöihin käyttävät halpoja pikavippejä rahoitustarpeissaan tilanteiden mukaan. Pikavippejä tarjoavat useat palvelun tarjoajat, mikä on pelkästään hyvä asia. Pieni kilpailu on myös saanut vippipalvelut kehittymään ja takaisinmaksuhinnat halpenemaan.

Julkinen matkapuhelinliittymä ei ole nykyisin pakollinen, mikäli tunnistautuminen tapahtuu verkkopankkitunnuksilla. Vipin hakeminen verkossa on muutenkin edullisempaa koska silloin ei tule ylimääräisiä tekstiviestikuluja.

Yleisimmät summat ovat 50e – 400e välillä, mutta jotkin yhtiöt tarjoavat lainaa tuhansiakin euroja. Isomman lainan saaminen edellyttää kuitenkin aikaisempaa asiakkuutta, eli täytyy olla “vanha asiakas”. Takaisinmaksu tapahtuu tavallisella laskulla joka saapuu postissa. Takaisinmaksuajan saa itse päättää lainaa hakiessaan, ne vaihtelevat yleisemmin viikosta kuukauteen. Lyhyemmät lainat ovat tietty edullisempia kuin pitkät. Viimeisin uudistus pikavippi ja pienlainoissa lienee veronpalautusten hakeminen ennakkoon. Kyseessä on samanlainen pikalaina kuin mikä tahansa kulutusluotto, paitsi pikalainasta ei tule laskua vaan takaisinmaksu tapahtuu suoraan veronpalautuksista. Veronpalautusten hakeminen ennakkoon edellyttää että palautusta on tulossa vähintään 500euroa. Veronpalautusten hakemiseen ennakkoon ei riitä 18-vuoden ikä, vaan hakijan tulee olla 24-vuotias, työssä käyvä luottokelpoinen henkilö.

pikavippejä

Veronpalautuslainan korko määräytyy lainan myöntämishetkestä. VeronpalautusNYT kertoo että palkkio välitettävästä lainasta on kiinteä 20% ja hakemusmaksu on 3euroa. Veronpalaustuslainan hakeminen on hieman monimutkaisempaa kuin normaalin pikaisen kulutusluoton hakeminen sillä hakemukseen tulee liittää edellisen vuoden veroehdotus, ja siitä on käytävä ilmi ettei hakijan verotuksessa ole vireillä veronpalautusta alentavia tekijöitä. Toinen uudistus pienlainojen suhteen tehtiin lokakuussa 2009, jolloin lainojen nostaminen yöllä kiellettiin.

Lainapäätöksen saa antaa yölläkin mutta rahaa voi nostaa vain kello 7-23 välillä. Nykyisin, kun lainaa tarjoavia yhtiöitä on tuhkatiheässä, on alalle totta kai syntynyt kilpailua, eri yhtiöiden välillä on suuriakin eroja korkojen suhteen. Pienellä vertailulla säästää äkkiä kymppejä jopa satasia. Lyhytaikainen laina on lopultakin ihan hyvä keksintö, kunhan pitää huolen että takaisinmaksun pystyy hoitamaan ajallaan. Korot ovat numeroina katsottuna suuria, mutta laina-ajat ja lainan pääoma ovat kuitenkin usein lyhyitä ja pieniä. Se on jokaisen oma asia, odottaako lompakko tyhjillään viikon tai kaksi seuraavaan tilipäivään vai lainaako siltikin että maksaa korkojen kanssa takaisin. Parin kympin korko siitä että selviää arjesta on tarkemmin ajateltuna aika pieni summa siitä että saa esimerkiksi syödäkseen. Ne vippaa joilla on varaa!

Leave a Comment:

Leave a Comment: